Отлична локация с перфектен достъп! Двустаен апартамент на втори етаж в м-ст Траката

€119 000
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Средна Трака, Варна, област
  Код на офертата: 27784

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Портиер/Охрана
✔ Електричество
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага двустаен апартамент в местност Траката. Отлична локация с перфектен достъп!

Сградата е с Акт 16. Площ на имота: 78 кв.м. 2/5 етаж в тухлена сграда с асансьор. Състои се от: коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна,тераса. Прилежаща маза към апартамента. Закрита територия с контролиран достъп, охрана, басейн, зона за барбекю.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 27784

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството