ДВУСТАЕН апартамент в близост до плажа Журналист и Свободния университет

€63 000
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Кабакум, Варна, област
  Код на офертата: 27280

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага ДВУСТАЕН апартамент в близост до плажа Журналист и Свободния университет. Имотът е с площ 54 кв. м. и се намира на 3/6 етаж. Състои се от: коридор, всекидневна с кухненски бокс, спалня, обща тераса към двете стаи, баня и тоалетна. Комплексът разполага с басейн, детска площадка, барбекю.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 27280

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството