ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН апартамент в закрит комплекс

€88 000
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Долна Трака, Варна, област
  Код на офертата: 22699

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество

Описание

Риком България предлага двустаен обзаведен апартамент с площ 66 кв.м., находящ се на втори етаж в затворен комплекс с ниска такса поддръжка, находящ се в м-т Долна Трака. Състои се от: дневен тракт с кухня и слънчева тераса, спалня, баня с тоалетна, килер, прилежаща маза.Разполага с много добре поддържани общи части, фитнес, сауна, външен басейн и детска площадка.

Възможност за паркомясто под наем за сумата от 50 лв. на месец или да се закупи за 7000 Евро.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 22699

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството