Просторен двустаен апартамент в модерна нова кооперация на 100 м. от морето и плаж Кабакум

€59 900
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 19545

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага просторен двустаен апартамент в модерна нова кооперация на 100 м. от морето и плаж Кабакум . АКТ 16. Етаж: 4 от 6. Жилищна площ: 70 кв. м. Разпределение: голям коридор, дневен тракт с кухненска част /, спалня и баня с тоалет, две тераси. Състояние: До ключ.

В сградата се предлагат двустайни, тристайни апартаменти от 50 000 Евро – 75000 Евро с морска панорама.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 19545

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството