Просторен двустаен апартамент в четириетажна сграда на 300 м. от морето и плаж Кабакум

€68 000
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 25178

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага просторен двустаен апартамент в четириетажна сграда на 300 м. от морето и плаж Кабакум. АКТ 16. Етаж: 3 от 4. Статут:АПАРТАМЕНТ. Жилищна площ: 56кв.м. Чиста площ:52 кв.м. Разпределение: дневна с кухненски бокс, килер, спалня, баня с тоалетна, от двете стаи се излиза на просторна веранда. Апартаментът е полуобзаведен и е готов за нанасяне. Отлични общи части. Такса обслужване: 25лв.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 25178

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството