Двустаен АПАРТАМЕНТ в район Ален мак.

390 лв /на месец/
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 20156

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ отдава под наем просторен двустаен апартамент в четириетажна сграда на 300 м. от морето и плаж Кабакум. Етаж: 1 от 4. Жилищна площ: 58 кв. м. Разпределение: дневна с кухненски бокс, килер, спалня, баня с тоалет, тераса. Състояние: ОГЛЕДИ в удобно за Вас време. Разполагаме с ключ.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20156

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството