Двустаен апартамент в Ален мак.

€42 900
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 19045

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

Двустаен апартамент с площ от 64 кв.м. на трети етаж в сграда с Акт 16 от 2007г., местност Ален мак. ПАРКОМЯСТО. Сградата е с добра локация, в близост до спирка и хранителен магазин. Състои се от: коридор, всекидневна с кухненски бокс и тераса, спалня с тераса, баня и тоалетна. Отлично състояние на имота. Готов за нанасяне.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 19045

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството