Двустаен апартамент на метри от морето! Ключ в офиса! В района на Кабакум

€33 000
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 12196

Предимства

✔ Вода
✔ Ток
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Вода
✔ Ток

Описание

Двустаен апартамент на метри от морето! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага жилище с акт 16, в района на Кабакум. Площ: 44кв.м.. На 500м от морския бряг. Етаж: партер от 5. Асансьор. Разпределение: дневен тракт с кухненска част, спалня и баня с тоалет. Широка веранда пред апартамента. Свободно паркиране в двора на кооперацията. Високо качество на строителство. Жилището се продава обзаведено. Възможност за ползване на басейн в съседна сграда.

Разполагаме с ключ за огледи!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 12196

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството