Апартамент на метри от морето.

€41 500
Вид имот: 2-стаен   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 20380

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага просторен ДВУСТАЕН апартамент в модерна нова кооперация на 300 м. от морето и плаж Кабакум . АКТ 16.

Етаж: 3 от 6. Жилищна площ: 50 кв.м. Разпределение: голям коридор, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, баня с тоалет, тераса. Състояние: До ключ. Комплексът разполага с басейн, паркова територия, барбекю зона. Минимална такса поддръжка. В сградата се предлагат двустайни, тристайни апартаменти от 37 000 Евро – 75000 Евро с морска панорама.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 20380

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството