Двустаен ап. в близост до плажа.

€47 000
Вид имот: 2-стаен   |    к.к.Златни пясъци, Варна, област
  Код на офертата: 22280

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Интернет
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага двустаен апартамент с площ от 61.53 кв.м на шести етаж с МОРСКА ПАНОРАМА, в сграда с минимална такса поддръжка, находяща се недалеч от красивия плаж ‘Кабакум’. Състои се от: входно антре, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, комбиниран санитарен възел, тераса. Басейн, барбекю зона и озеленен парк с места за отдих в двора на комплекса с минимална такса за поддръжка от 3 Евро на кв.м.

Контрол на достъп, видеонаблюдение на общи части и домофонна система. Отличен достъп до сградата.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 22280

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството