ДВУСТАЕН ГРАДИНСКИ АПАРТАМЕНТ! НОВА ТУХЛА!

€53 000
Вид имот: 2-стаен   |    к.к.Св. Константин, Варна, област
  Код на офертата: 15152

Предимства

✔ Асаньор
✔ В строеж: акт15
✔ Масивна външна врата
✔ Асаньор
✔ Входа се заключва

Описание

ДВУСТАЕН ГРАДИНСКИ АПАРТАМЕНТ! НОВА ТУХЛА! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага жилище в к.к. Св. Св. Константин и Елена с площ: 64 кв.м.. Отлична локация, в близост до спирка на градски транспорт. Намира се в самия комплекс, на 200 м от морето и плажа. Високо качество на строителство. Луксозни общи части. Разпределение: антре; дневен тракт с кухненска част; спалня, килер и общ санитарен възел. Собствен двор-веранда 24 кв.м.

Възможност за закупуване на открито паркомясто в двора.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 15152

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството