ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС!

€55 000
Вид имот: 2-стаен   |    к.к.Св. Константин, Варна, област
  Код на офертата: 10293

Предимства

✔ Асаньор
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Портиер/Охрана
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Интернет
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага жилище в най-стария български черноморски курорт “Св. Св. Константин и Елена”. Етаж:4от6. Морска панорама. Разпределение: коридор, дневен тракт с обособена кухненска част, спалня, санитарен възел и тераса. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано. В комплексът е изградена централна домофонна и телефонна система, климатизация, централна система за топла вода, кабелна телевизия и интернет, денонощна жива охрана и паркинг. На преференциални цени собствениците имат достъп до два минерални басейна, фитнес зала, ресторант и заведение.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 10293

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството