Двустаен апартамент в близост до Св.Св. Константин и Елена.

€49 600
Вид имот: 2-стаен   |    к.к.Св. Константин, Варна, област
  Код на офертата: 20774

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага слънчев двустаен апартамент с площ 61.44 кв.м с прилежащо избено помещение в сграда с АКТ 16 БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА , разположена сред красива природа, чист въздух, в близост до Св.Св. Константин и Елена. Имотът се състои от: антре, всекидневна с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалет, тераса. По желание на клиента имотът може да се завърши „до ключ“ – боядисани стени, подове на 8мм. ламинат , санитарно помещение теракот и фаянс с ПВЦ врата, външна блиндирана врата, вътрешни МДФ врати, 5-камерна ПВЦ дограма, луксозни общи части, асансьор. В сградата се продават едностайни, двустайни и тристайни апартаменти на цени от 27500Е в зависимост от етажа!

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗБОР НА АПАРТАМЕНТ.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата 20774

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството