Двустаен апартамент “ ДО КЛЮЧ“

€72 285
Вид имот: 2-стаен   |    к.к.Св. Константин, Варна, област
  Код на офертата: 16491

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Без отопление
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага отличен двустаен апартамент с площ 82 кв.м. завършен „до ключ“. Състои от: антре, спалня, дневна с кухненски бокс, баня тераса.. Намира се на 6 етаж и е с юго-западно изложение. Предлага се схема за разсрочено плащане до 12 месеца. Комплексът е само на 10 минути пеш от к.к. ‘Св. Константин и Елена с всички негови удобства. Комплексът разполага с частен паркинг, кафене, както и нощна охрана и външен басейн. Територията на комплекса е напълно озеленена с беседки и детски катерушки и площадки.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата:16491

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството