Без такса поддръжка! Морска панорама! Лукс!

€72 000
Вид имот: 2-стаен   |    к.к.Св. Константин, Варна, област
  Код на офертата: 16548

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага двустаен апартамент в КК „Св. Св. Константин и Елена“ в сграда с Акт 16, без такса поддръжка. Апартаментът е с площ 70 кв.м. На 4/6 етаж с морска панорама. Апартаментът е напълно обзаведен, лукс и се състои от: дневен тракт, спалня, санитарно помещение, коридор и балкон, с изложение – южно, което го прави много топъл и светъл. Прилежаща маза към имота.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16548

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството