Виница, АКТ 16, завършен и полуобзаведен офис със собствен вход, ново строителство

€22 900
Вид имот: 1-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 7612

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Без отопление
✔ Интернет

Описание

Виница, АКТ 16, завършен и полуобзаведен офис със собствен вход, ново строителство. Френски прозорци (до пода) с източно и юго-източно изложение. Много слънчева боксониера, морето се вижда от първи етаж! Идеални части от парцела. Прекаран интернет 50 мбита без договор, тока и водата са без задължения. Разделeни баня и тоалетна.

ИНВЕСТИЦИЯ: Може да се дава под наем като боксoниера за летен сезон или целогодишно като офис с отделен вход, баня, тоалет. Има разтягащ се диван, столове, мини хладилник, печка и др.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Квартал Виница е търсен предимно от млади семейства, в района никога не имало панелки. Много тих, спокоен и модерен район, с нови пътища, велоалеи, лед осветления и нова детска градина. Градски транспорт на всеки 15 минути.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 7612

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството