Обзаведено жилище, подходящо за инвестиция!

€40 000
Вид имот: 1-стаен   |    Чаталджа, Варна
  Код на офертата: 16862

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Паркомясто
✔ Интернет

Описание

Риком България продава напълно обзаведено и оборудвано едностайно жилище в района на читалище Маяковски. Разположено е на партерен етаж с лице към тиха и спокойна улица. Състои се от : стая с кухня, баня, тоалетна. Новообзаведено! Продава се във вида от снимките- има всичко необходимо за едно домакинство. Направена е външна топлоизолация и ПВЦ дограма. Възможност за паркиране! Подходящо за инвестиция!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата 16862

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството