Кокетно жилище в Гръцката махала на град Варна, подходящо за инвестиция

€47 900
Вид имот: 1-стаен   |    Гръцка махала, Варна
  Код на офертата: 17210

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Чудесна инвестиция! Риком България продава кокетно жилище в Гръцката махала на град Варна. Местоположение – на пешеходно разстояние от плажа и Морската градина. Разположено е на партерен етаж в тухлена сграда от 2004 г. Състои се от: входно антре, просторна стая с обособена спалня и холова част, отделен кухненски бокс, баня с тоалетна. Продава се напълно обзаведено и оборудвано, готово за ползване.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 17210

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството