ЕДНОСТАЕНАПАРТАМЕНТ В НОВА СГРАДА С БАСЕЙН И ПОДДРЪЖКА! Жилище в кв. Галата!

€24 000
Вид имот: 1-стаен   |    Галата, Варна
  Код на офертата: 9660

Предимства

✔ Асаньор
✔ Затворен комплекс
✔ Обзаведен
✔ Масивна външна врата
✔ Портиер/Охрана
✔ Асаньор
✔ Затворен комплекс
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

ЕДНОСТАЕНАПАРТАМЕНТ В НОВА СГРАДА С БАСЕЙН И ПОДРЪЖКА! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага жилище в кв.Галата, с площ: 24кв.м.. Намира се до училище, детска градина, ДКЦ, магазини и спирки на градски транспорт. На 2-3км са плажовете на Фичоза и Паша дере. Високо качество на строителство. АСАНСЬОР. Разпределение: антре; дневен тракт с кухненска част и спалня в едно помещение, баня с тоалет и тераса. Свободно паркиране за живущите, в двора на сградата.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 9660

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството