Едностаен, Централна поща

420 лв /на месец/
Вид имот: 1-стаен   |    Варна
  Код на офертата: 21006

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Входа се заключва

Описание

Перфектна локация! На метри от Ботева градина! Риком България отдава под наем напълно обзаведен едностаен апартамент в района на Централна поща. Разположен на 3-ти етаж от общо 4 в тухлена сграда с контролиран достъп. Разпределение: дневна/спалня с климатик и TV с излаз на тераса, коридор, баня и WC, оборудвана кухня с печка, хладилник, пералня, ширм. Малък балкон към кухнята. Интернет, TV.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 21006

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството