Едностаен апартамент в сграда с АКТ 16, в кв.Виница

€72 000
Вид имот: 1-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 27574

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Интернет
✔ Климатик

Описание

Риком България предлага едностаен апартамент в кв.Виница. Апартаментът се намира на 4/4 етаж в сграда с акт 16 от 2021г. Завършен до КЛЮЧ! Морска Панорама! Паркомясто в цената! Жилището се състои от коридор, голяма просторна стая с кухненски бокс, голяма тераса с морска панорама, баня с тоалет, прилежащо избено помещение. Отлична локация. В близост до спирка и магазини.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 27574

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството