Кокетен апартамент в елитен затворен бутиков жилищен комплекс

€50 000
Вид имот: 1-стаен   |    м-т Евксиноград, Варна, област
  Код на офертата: 4774

Предимства

✔ Асаньор
✔ Затворен комплекс
✔ Луксозни общи части
✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Асаньор
✔ Затворен комплекс
✔ Луксозни общи части
✔ Паркомясто
✔ Интернет
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ продава едностаен апартамент в елитен затворен бутиков жилищен комплекс, разположен в тих и зелен район на 4 км. северно от Варна. Комплексът е от затворен тип за целогодишно живеене. Сградата е с разрешение за ползване от 2015 г, снабдена с асансьор. Поддържани зелени площи и нощно осветление . Напълно оградена територия, открит басейн, СПА и фитнес център , денонощна охрана и видеонаблюдение. Открит паркинг за вашия личен автомобил. Апартаментът се продава напълно обзаведен и оборудван. Състои се от една голяма стая / разпределена на кътове/ , тераса, баня с тоалетна. Прилежащо избено помещение.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 4774

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството